30 DAGARS PROGRAM: BLI EN ACHIEVER MED STABILITET

När du vet vad du vill blir resultatet alltid bra. Du vet att du gör bra ifrån dig, är uppskattad och framgångsrik. På ytan ser allt ut att vara toppen. Men inuti finns en obalans, du känner dig skakig och osäker på vad du egentligen håller på med. Istället för att stanna upp och lyssna in kör du vidare, det finns en känsla av kontroll i att bara hålla tempot uppe. Men du har börjat ifrågasätta, kommer det här hålla? Mår jag bra? Vad vill jag? Detta programmet är för dig som ofta kör på för snabbt, och som vill lära dig att vara stabil och må bra genom livet utan att ta slut. Som vill fortsätta prestera, men på ditt sätt och för din skull.

TIDPLAN

Vecka 1

Öva på att gå från hjärnan till hjärtat för att kickstarta din inre stabilitet
Första veckan arbetar vi på att analysera vad du behöver för att hitta din stabilitet. Du får första delen av arbetsboken samt instruktioner på hur du arbetar med programmet. Arbetsboken innehåller övningar för att skapa rutiner som fungerar för just dig samt övningar för att slappna av.

Vecka 2

Omfamna den nyfunna stabiliteten
Nu är det dags att öva på de rutiner du skapade förra veckan. I del två av arbetsboken arbetar du med kreativitet och det som skapar glädje för dig. Genom en stabil grund tar du dig mot ett liv med mer lust och energi.

Vecka 3

Actions på hur du går vidare
I den tredje delen av arbetsboken knyter vi ihop hur du skall kunna vara kreativ, leva efter rutiner och ändå vara avslappnad. Du får verktyg som gör att du kan prestera utan att tappa balansen, att stanna kvar i lugnet även vid hög belastning.

Vecka 4

Actions – att vara en achiever med stabilitet
Under sista veckan skapar vi din plan på hur du kan vara den achiever du är utan att tappa din stabilitet på vägen. Vi går igenom insikter och lärdomar och arbetar med att internalisera dem för att bibehålla kraftfull balans i livet framöver.

VAD INGÅR?

 • 10 personliga meditationer
 • 4 Coachsessioner
 • Kontinuerlig mailkontakt

Workbook innehåller:

 • Bok- och filmtips
 • Introduktion till grundläggande psykologi för sina grundläggande behov.
 • Övningar för att skapa fungerande rutiner
 • Övningar för att hitta sina grundläggande behov.
 • Kreativitetsövningar för avslappning
 • Kontinuerligt under dessa fyra veckor kommer jag skicka guidade meditationer ungefär var tredje dag. Mellan sessionerna är jag tillgänglig via mail för frågor eller om du kör fast och inte kommer vidare själv.

  Pris: 9700 kr

  Avbetalning går att ordna om du önskar.

”Det bästa med att bli spindelcoachad är att få ihop pusselbitarna och att förstå varför vissa bitar är som dom är. Det är att få en aha-upplevelse och få förståelse vad det är som gör att man är den personen man är idag. Hur det som hänt på vägen under ens livstid formar sin personlighet och formar ens framtid. Att man får förståelse för hur tidigare händelser skapar den personen man är.
Att bli spindelcoachad är bra, bra på alla sätt. Det har varit så bra och kul att jag längtat till nästa tillfälle för jag vill veta mer om mig själv. Jag blev så medveten om mig själv och det har varit jättekul.
Jenny som coach är jättebra. Hon lyssnar och sätter ord på känslor som jag inte kunnat ordsätta själv. Jenny är duktig på att se den jag är.
Jag tänker mer på ett annat vis och jag har ändrats under tiden. det är positivt. Att jag börjat tänka mer jag! Jag är mer medveten om att jag finns också. Jag behöver inte alltid tänka på alla andra. Det börjar kännas väldigt skönt att göra som jag känner för.” 

– Ulrica Erlandsson

 
Osäker på var du ska börja? Boka ett gratis uppstartssamtal så hittar vi rätt väg för dig.

Vad är en LifeSpider?

En livsspindel är världens bästa inre kompass. Själva processen för att skapa din egen unika spindel gör att du kommer i kontakt med sidor hos dig som kommer bli dina bästa vänner och öppnar ögonen för alla möjligheter som finns.

En spindel är uppbyggd av 6 olika spindelben. Varje spindelben består av en drivkraft, en intention och ett livsprojekt. Man binder ihop sina ben genom sin essens, kärnan eller själen i varje individ.

Essensen är något som du bara är. Något som är du som du alltid kan krypa tillbaka till och vila i och är också något som genomsyrar hela ditt liv och din personlighet. Det är du på samma sätt som du är uppbyggd av syre och vatten.

Drivkrafter är något som vårt ego vill ha. Det är din logiska hjärna som pratar. Ett exempel på drivkraft kan vara makt – att få bestämma. Det är något hjärnan vill ha för det känns bra. Oftast bedöms drivkrafterna som något negativt men nyttjas de på rätt sätt så är de en energidepå för hjärnan. Att ta hjälp av sitt ego skapar energi. Själva drivkraften är neutral, lär man känna och matar drivkraften så att den kan användas medvetet för att göra den skillnad man vill uppnå så är den ens bästa vän.

Intentionerna är det som är vår själ och hjärta. Oftast är dom lite svåra att beskriva eftersom själen vill ge så mycket, men här ser vi den skillnad vi verkligen vill göra i världen. Det är själen som pratar när man blir arg över att någon blivit orättvist behandlad.

Ytterst i livsspindeln kommer livsprojekten. Det är konkreta projekt som är så stora att det känns svindlande att vi ska lyckas med dem. Kanske så stora att du bara kan hinna påbörja dem under din livstid. Projekten är kopplade till intentionerna. Ofta bryter vi även ner livsprojekten i delprojekt som går i linje med livsprojekten, för att få mer görbara steg framför oss.

Hela detta mindset ger en tydlig koppling mellan vad ditt hjärta och hjärna vill göra och skapar klarhet i vad du borde sysselsätta dig med under dagarna. Under coachingen går jag igenom hur du lär dig hantera och leva med din spindel.

Till livsspindeln hör även stödben. De är våra basala behov som måste finnas på plats för att vi ska kunna leva i vår spindel. Att känna våra stödben och grundbehov väl är fundamentalt för att vi ska kunna sträva mot visioner och drömmar.