OM MIG

Hej, jag heter Jenny!

Jag brukade vara en ”doer” som aldrig gav mig själv något erkännande. Jag lät aldrig min kunskap och kompetens få något ljus på sig, inte heller lät jag min kvinnlighet ta plats. Jag var en sökare och kände inte som att jag passade in, jag tänkte att jag alltid hade gått min egen väg och att det bara var att bita ihop och fortsätta.

Enda sedan tonåren har jag haft extremt höga krav på mig själv. Jag kunde få 100% på prov och ändå tänka att jag hade kunnat göra det bättre. Mitt självförtroende var i botten, jag var slav under en ätstörning och hade dåliga relationer där jag lät mig behandlas som en dörrmatta. 

Jag var alltid duktigt, omtyckt och tolkades som lycklig. Men känslan att jag inte passade in växte samtidigt som mitt självförtroende krympte. Men jag gav inte upp, och för att göra en lång historia kort så fick jag hjälp som i kombination med disciplin, ödmjukhet och träning ledde till att jag byggde upp en självkärlek och känslan av tillhörighet. Jag nådde harmoni och balans. Jag hittade hur jag kan vara i min fulla kraft utan att bli utbränd.

Nu vill jag hjälpa dig att hitta din personliga kraft och styrka för att vara ditt bästa jag. Jag är diplomerad Instant Transformation Practitioner och certifierad coach. Min bakgrund är inom ledarskapsutveckling, men jag är nu inriktad på alla människor som känner igen sig i min historia, som vill hitta balans i sina liv och lära sig att stanna upp och njuta.

Och som om inte det är nog så har jag en webbshop med speciellt utvalda varor för dig att uttrycka din unika sida. För dig som verkligen vet vem du är och vill visa upp att du är så mycket mer än bara vanlig. Att visa att du lever ditt liv fullt ut och med de vald begränsningar som bara du själv sätter.

 

Jag hjälper dig hitta din kraft, din harmoni och din själs sanna väsen.

BLI EN ACHIEVER I HARMONI

HITTA DIN GRUND

> VARFÖR HETER DET MOWHITI?

När jag bestämt mig för att starta eget började jag med grubblet. Vad ska företaget heta? Jag visste att jag ville ha något som är startat förknippat med mig men samtidigt ville jag inte döpa företaget till mitt namn.
En dag satt jag och googlade på mitt efternamn. Jag trillade över att Mowhiti betyder Ring på Māori.
Varför valde jag Māori? För det är ett folk som jag respekterar mycket. Jag älskar deras samklang med naturen och jag har alltid varit lockad till Nya Zeeland.

Ring då? Det är mitt födelsenamn. Sedan är livet som en ring. Det finns ingen början och inget slut. Speciellt när vi pratar våran egen utveckling. Ända sedan man blir till så börjar vi vår utveckling. Och utvecklingen stannar inte av heller utan är en pågående process. Det är så jag ser på coaching med. Vi är alltid i utveckling.

Webbshopen kom till när jag satt och gnällde över att jag inte hittar tillräckligt stora örhängen i Sverige att köpa. Min man sa: “men då får vi väl importera från Brasilien.” Så sagt och gjort. Nu importerar vi produkter från Brasilien för att ni ska kunna få njuta av Brasiliansk strandstämning även i Sverige.