HITTA DIN GRUND

Bygg upp din självkänsla, bli av med blockeringar och landa i din egen styrka. Hitta klarhet i dina beslut, sortera bort vad andra vill och tycker och landa i din sanning. Det är dags att du styr och bestämmer i ditt eget liv, dags att göra dig av mig begränsande normer och blockeringar och kliva ut i din maximala kraft. 

LED DIG SJÄLV TILL FRAMGÅNG

Bli kapten över ditt eget liv. För att leva ett liv på dina villkor måste du hitta din grundstabilitet och identifiera dina behov. Om vi inte tillgodoser våra grundbehov och känner oss själva inifrån och ut kan vi inte satsa på våra visioner och leva det liv vi drömmer om. Att underhålla vår grund för att stå stabilt kräver fokus livet igenom.

Här lär du känna dina behov på djupet och bygger stödet och tryggheten du behöver för att kunna utvecklas mot ditt bästa jag.

Vad ingår?

  • 3 Coachsessioner
  • Kontinuerlig mailkontakt

Workbook innehåller:

  • Introduktion till grundläggande psykologi för dina grundläggande behov.
  • Övningar för att hitta dina grundläggande behov.

 

Pris: 4990 SEK

Hitta vem du är

Känner du dig lite vilsen om vem du är? Kommer du ihåg alla planer du hade som ungdom och funderar på vad som hände? Jag ger dig möjlighet att undersöka hur du ska hitta klarhet i vem du är. 

Det här programmet erbjuder dig ett baspaket att börja med.

Programmet innehåller:

  • 1 Coachsession
  • Kontinuerlig mailkontakt

Workbook innehåller:

  • Övningar för att skapa fungerande rutiner
  • Övningar för att hitta dina grundläggande behov.
Pris: 2790 SEK

 

INSTANT TRANSFORMATION

Släpp blockeringar snabbt. Blockeringarna kan vara fysiska, psykiska – vad som helst som stoppar dig.

Våra oönskade tillstånd skapas av undermedvetna inlärda övertygelser om livet, inlärda orsaker till varför vi känner smärta. Med hjälp av öppna frågor lyfter vi fram dessa övertygelser till en medveten nivå och skapar förändring genom att se dem i sin sanna form.

1 kraftfull session
Pris: 1500 SEK/session

Börja här! Boka ett gratis uppstartssamtal så hittar vi rätt väg för dig.